21 de desembre del 2011

Sa biblioteca vos recomana
Vos volem recomanar aquest fantàstic àlbum il·lustrat que ha arribat fa poc a la biblioteca Cafè dolç, cafè amarg, escrit i il·lustrat per Anna Obiols i Joan Sobirana (Subi). A continuació vos fem cinc cèntims de l'argument i vos donem informació dels autors:


Cafè dolç, cafè amarg.

Hi ha nens que viuen una realitat, però en somien una altra. La lectura d´aquest llibre ens farà apreciar aquelles coses, petites però fonamentals, a les quals no sempre donem prou importància.

Sinopsis

Aquest preciós àlbum il•lustrat narra la història d'en Mikhail, un nen del carrer que malgrat haver de sobreviure en un món hostil, no deixa de somiar, com qualsevol altre nen, en un futur millor. La seva història és un reflex d'allò que és realment important en la vida, allò que molts ja hem oblidat però que aquells que no tenen res valoren per sobre de totes les coses. Es tracta d'una història tendra i dura al mateix temps, dolça i amarga com el seu títol.

Autors

Anna Obiols (1975), llicenciada en Història de l'Art, va conèixer en Joan Sobirana "Subi", graduat en Arts. Han creat un estudi d'il·lustració, on elaboren àlbums infantils. Junts han publicat més de quaranta llibres, entre els quals destaquen Charlie, nas de llautó, Els colors de l'Àfrica, El petit Dalí...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada